Hrvatska
StoryEditor

Brandoctor uz bok velikim globalnim igračima u Rebrand Hall of Fame

05. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

Prva hrvatska branding agencija Brandoctor uz bok velikim globalnim igračima poput Interbranda, Landora, Siegel + Gale i FutureBranda

Svjetski autoritet na području brandiranja Rebrand proteklog je tjedna objavio svoj Hall of Fame™ u kojeg je uvrstio 26 brand konzultanata, među kojima su i stručnjaci iz prve hrvatske branding agencije Brandoctor. Hrvatski su se «doktori za brandove» tako našli uz bok velikim globalnim igračima poput Interbranda, Landora, Siegel + Gale ili FutureBranda.

Rebrand Hall of Fame™ najveće je globalno priznanje za brand konzultante, prepoznaje one koji su tijekom proteklih 10 godina uzastopce dobivali nagrade za uspješne, učinkovite transformacije brandova, odnosno kroz rebranding.

- Brand konzultanti kreiraju strategije, surađuju s dizajnerima, isporučuju i upravljaju željenim brand iskustvima. Važno je jasno razlikovati branding od marketinga i oglašavanja. Branding zaslužuje vlastito priznanje za uspješnu integraciju različitih znanja i za rad kojime branding profesionalci unaprjeđuju različite namjere i dotiču mnoge aspekte naših života, rekla je Anaezi Modu, osnivačica i direktorica Rebranda.

Brandoctor je prva hrvatska branding agencija, dio Bruketa&Žinić OM grupe, koja je prošle godine obilježila deset godina rada.

- Temelj stvaranja inspirativnih brandova jesu znanje i iskustvo. Mi vjerujemo u brandove koje gradimo, to su brandovi koje i sami koristimo. Bez vjere u to što radimo, ne bi bilo niti strasti u tome što radimo. Inspirirani time, pokrenuli smo i prvi regionalni blog o brandingu i brand managementu, rekla je Anja Bauer Minkara iz Brandoctora.

01. svibanj 2024 03:34