Hrvatska
StoryEditor

Čačić: Konačno se stvari počinju kretati

29. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić odmah po povratku iz Turske družio se u Karlovcu sa članicama HNS-a koje su došle na seminar Žene i politika - ususret lokalnim izborima, gdje se osvrnuo i na neka aktualna pitanja, javlja Dnevnik.hr.

Komentirajuću istraživanje IPSUS Pulsa, a prema kojem HNS trenutno ima najgori rejting od kada stranka postoji, objasnio je percepciju građana. - Bitno je da ljudi nisu zadovoljni, da fokusiraju svoje nezadovoljstvo na točku koja je primarno, u smislu isturenosti, vidljivosti i ovlasti odgovorna, to je potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, to je njihovo pravo. A moja obveza da dobivam te batine. Ništa strašno - rekao je Čačić za Dnevnik.hr.

Komentirao je i porast industrijske proizvodnje.- Nakon 40 mjeseci intenzivnog pada, pa potom stagnacije, zabilježen porast proizvodnje. Ono što me posebno veseli je porast proizvodnje u kapitalnim dobrima, to znači da se konačno počinju kretati stvari - rekao je.Dodao je da je tome doprinos dan i činjenicom da je prošle godine u to vrijeme Dina ispala iz proizvodnje.- Sve loše stvari koje su se događale prošle godine, a mi smo naslijedili kao izostanak proizvodnje ove godine su nas držale u negativi, minusu. A sada, od ovog trenutka, počinjemo se komparirati sa stvarnom situacijom koju smo naslijedili - rekao je Čačić.

24. travanj 2024 09:56