Hrvatska
StoryEditor

Čačić razmišlja o osnivanju nove stranke?

31. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Nitko vjerojatno nije niti sumnjao da će se Radimir Čačić po povratku iz zatvora vratiti u političke vode, bez obzira na nedavno izbacivanje iz HNS-a, a sada po prvi puta nakon tog događaja stižu potvrde o tome i od njemu bliskih izvora.

Čačićev bliski prijatelj i donedavni stranački suradnik Zlatko Koračević kazao je za Jutarnji list kako će on svoj politički kapital koji ima sigurno dati na provjeru biračima, no nije želio reći kako će to Čačić učiniti.

- Ja sam HNS-ovac pa i dalje želim vjerovati da će se u stranci stvoriti kritična masa koja će shvatiti da je ta odluka protustatutarna - rekao je Koračević.

Iako se Čačić još drži toga da se politički ne izjašnjava, izvor iz Varaždina, blizak Čačiću, kazao je Jutarnjem da on sve ozbiljnije razmišlja o novoj stranci:

- Čačić se sigurno vraća u politiku! Nema odustajanja! Političko djelovanje vjerojatno će nastaviti novom strankom ili nezavisnom listom – kazao je taj izvor, do su u HNS-u uvjereni da Čačićevi ljudi iz Varaždina već okupljaju istomišljenike.

25. travanj 2024 13:08