Hrvatska
StoryEditor

Čačić sletio u Zagreb, postoji mogućnost da kaznu služi u Hrvatskoj

14. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Iz Vlade još uvijek nema komentara na presudu, a Vladina delegacija i predsjednik upravo su sletjeli u Zračnu luku Zagreb.

Čačićeva odvjetnika Čedu Prodanovića ova je presuda zatekla na Županijskom sudu u Zagrebu gdje se odvijalo suđenje Ivi Sanaderu. ‘-Naravno da će služiti u Hrvatskoj, a ne u Mađarskoj, ako će služiti, ne znam, možda postoji još neka mogućnost - rekao je Prodanović za Novu TV. 

Novinari Nove TV potvrdu o presudi dobili su od glasnogovornika suda u Kapošvaru koji je rekao kako prvi potpredsjednik Vlade može biti u idealnim okolnostima oslobođen za 11 mjeseci. Također, rekao je kako još uvijek nema informaciju gdje bi se kazna trebala služiti.

-To još ne znamo, ovisi o sporazumu između dvije zemlje. Generalno, kaznu mora služiti u Mađarskoj i mora je početi služiti za dva mjeseca - rekao je glasnogovornik suda. 

U ovom trenutku predsjednik Ivo Josipović i delegacija Vlade na čelu s Radimirom Čačićem koja je bila na putu u Katar sletjela je u Zagreb.Prema informacijama tportala o presudi ga je obavijestio Josipović, a još nije poznato hoće li se prvi potpredsjednik vlade obratiti okupljenim novinarima u Zračnoj luci. Očekuje se da će Vlada tijekom dana održati i izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj bi se građanima trebao obratiti premijer Milanović.

23. travanj 2024 16:52