Hrvatska
StoryEditor

Često ste izvan ureda i brzo se morate pripremiti za sastanak? Ova aplikacija je za vas

02. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Tvrtka Bisnode danas je predstavila mobilnu aplikaciju Poslovna Hrvatska Executive, zahvaljujući kojoj je u bilo kojem trenutku moguće doći do svih informacija o poslovanju pojedinog poslovnog subjekta te osobama koje njima upravljaju.

Mobilna aplikacija Poslovna Hrvatska Executive prilagođena je kako za korisnike iOS operativnih sustava tako i za korisnike Androida. Sadrži sve informacije i funkcionalnosti kao i portal Poslovna.hr, a dodatna je prednost aplikacije što je u potpunosti prilagođena potrebama današnjih poslovnih korisnika koji su često izvan ureda, a za sastanke se moraju pripremiti u kratkom roku.

- Prilikom razvoja aplikacije, velik je naglasak stavljen na funkcionalnost i jednostavnost upotrebe te je u samu aplikaciju integriran servis Google Maps. Osim što omogućuje pretraživanje svih poslovnih subjekata na određenoj lokaciji, odabirom adrese pojedinog poduzeća, korisniku su već ponuđene i moguće rute dolaska. Također, moguće je i direktno iz aplikacije kontaktirati svako poduzeće iz baze, što aplikaciju čini idealnom za klijente čiji je posao vezan uz teren – kažu u Bisnodeu.

Portfelj mobilne aplikacije Poslovna Hrvatska Executive sadrži više od 300.000 zapisa o poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj, a 250.000 dnevnih provjera i više od 9.000 dnevnih izmjena osiguravaju korisnicima dnevno ažurne, provjerene informacije koje su dostupne u bilo kojem trenutku, neovisno o lokaciji korisnika.

26. travanj 2024 14:28