Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

18. Travanj 2017.

Najavljujemo najvažnije događaje u Hrvatskoj za utorak, 18. travnja

ZAGREB - U povodu Europskog dana prava pacijenata, Koalicija udruga u zdravstvu, Savez društava multiple skleroze Hrvatske te udruga Remisija održat će konferenciju za novinare na kojoj će prvi put biti predstavljeni stavovi udruga pacijenata o biotehnologiji, izvornim biološkim lijekovima  i biološki sličnim lijekovima. Najavljeno je i da će biti navedeni primjeri nepoštivanja prava pacijenata na području multiple skleroze i upalnih reumatoloških bolesti (11 sati, Hrvatski novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, održat će konferenciju za novinare na kojoj će, uz ostalo, govoriti o cijeni plina u Zagrebu, odnosno zadržavanje iste cijene bez obzira na povećanje nabavne cijene plina (11 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1 (dvorana 272).

RIJEKA - Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov će na konferenciji za novinare u Rijeci predstaviti kandidate te stranke za riječkog gradonačelnika i župana Primorsko- goranske županije (11 sati, Putnički terminal, Terminal 7 Caffe bar – 1. kat).

18. travanj 2024 00:53