Hrvatska
StoryEditor

Dubrovnik top-odredište za jesenski odmor

29. Srpanj 2013.

Dubrovnik je i u jesen omiljeno odredište, potvrđuje najnovije uvrštenje Dubrovnika u top destinacije za jesenski odmor portala za putovanja Trip Advisor i FlipKey.com, izvijestili su danas iz dubrovačke Turističke zajednice.

Trip Advisor najveći je portal za putovanja, a njegova sestrinske kompanija FlipKey.com jedan je od portala koji su naviše korišteni za traženje i rezervaciju smještaja s ukupno 20 milijuna članova i više od 50 milijuna osvrta i mišljenja. Mjesečno, na portalu FlipKey i Trip Advisor ukupno ima više od 150 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Ova titula, napominju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika, temelji se na više čimbenika uključujući jedinstvene sezonske aktivnosti u Dubrovniku, lijepo vrijeme i nezaboravne doživljaje s prijateljima i obitelji.

"Uživajte u prekrasnim vizurama i blagom jesenskom vremenu u ovom očaravajućem gradu na Jadranskom moru", piše na stranici FlipKey-a kao jedinstveni poziv za kratki odmor u Dubrovniku u jesen.

Prema najavama iz dubrovačkih hotela očekuje se dobra popunjenost tijekom rujna i listopada, a osim u hotelima dobar turistički promet očekuje se i u privatnom smještaju kao nastavak odličnih ostvarenja Dubrovnika od početka ove godine.

19. travanj 2024 02:37