Hrvatska
StoryEditor

Gabrić: Pregovaramo s četiri - pet saborskih zastupnika

27. Prosinac 2013.
Piše:
lider.media

Na neformalnom druženju na Fuliranju u zagrebačkoj Tomićevoj ulici predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić najavio je službeno osnivanje stranke 1. veljače te izjavio kako nije iznenađen rezultatima ankete koji ih stavljaju na treće mjesto u Hrvatskoj.

- Mi smo i sami provodili ankete u travnju te smo po njima imali između 15 i 20 posto podrške. Iako službeno još nismo ni osnovani, mi smo treća stranka u Hrvatskoj, a cilj nam je biti druga pa i prva - kazao je Gabrić.

Istaknuo je da se mnogi simpatizeri još uvijek ne žele javno izjasniti jer smatra on, zbog prerane identifikacije bi mogli imati problema u poslu i drugim sferama života.Gabrić je komentirao i moguće prebjege u njegovu stranku poput Jadranke Kosor i Josipa Kregara.

- Pregovaramo s četiri, pet zastupnika u sadašnjem sazivu Sabora, a o konkretnim imenima još uvijek ne želim govoriti. Naš je cilj 1. veljače predstaviti nove ljude jer želimo afirmirati Nacionalni forum kao stranku novih ljudi, iako nikoga nećemo otpisati jer bez pomirdbe ova zemlja ne može ići naprijed – zaključio je Gabrić.

Podrušku u Tomićevoj dali su mu, međuostalima, i Drenislav Žekić, Ivica Blažičko, Željko Marušić, Edvin Jurin, Božo Skoko i drugi.

06. svibanj 2024 05:15