Hrvatska
StoryEditor

Gdje je nestao novac od prodaje vile Radmanu?

13. Srpanj 2013.

Ravnatelj HRT-a Goran Radman s aktualnom vlašću nije samo u ideološkom spoju, simbiozi i ljubavi, nego očito i u poslovnom, izjavio je danas predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, upitavši gdje je završio novac od prodaje SDP-ove vile na Bohinju Radmanu, te što se inače događa s nekadašnjom imovinom Saveza komunista Hrvatske.

- Gdje je taj novac od prodaje te vile, što se dogodilo? Što se inače događa s imovinom Saveza komunista? Gdje je ta imovina - upitao je Karamarko, komentirajući novinarima u Saboru jučerašnje odbijanje većine u saborskom Odboru za medije da raspravi prijedlog Radmanove smjene. Kazao je da je SDP ideološki sljednik SKH i da se ničim nije distancirao od onoga što se događalo za vrijeme SKH.

- Da je tomu tako, dokaz je da su vezani i da su naslijedili sva njihova materijalna dobra - rekao je Karamarko. Ocijenio je da je situacija u kojoj se Radman i HRT našao ekscesna te da bi o njoj trebalo ozbljno razgovarati.

- Opet smo na istom, mi se svako malo susrećemo s tim obrascem ponašanja SDP-a i aktualne Vlade. To je jedna prepotencija, to su dvostruka mjerila, dvostruki kriteriji - rekao je Karamarko. Radmana je optužio da je obmanuo javnost kad u imovinskoj kartici nije prijavio svu imovinu.

- Ali, to nije ništa, jer on je jedan od zadnjih nosača štafete. Njegova kvalifikacija jest upravo to što je bio rukovoditelj omladine u SFRJ. Očito tu postoje neki drugi kriteriji - rekao je Karamarko.

19. travanj 2024 01:47