Hrvatska
StoryEditor

Hajduk i Proenergy potpisali sponzorstvo ‘teško‘ pola milijuna kuna

26. Srpanj 2013.
Piše:
lider.media

HNK Hajduk i domaća tvrtka za opskrbu električnom energijom Proenergy potpisali su jednogodišnji sponzorski ugovor u vrijednosti od 500.000 kuna. Time je Hajduk stekao partnera i sredstva koja će mu omogućiti lakše poslovanje u tekućoj natjecateljskoj sezoni.

U ime Hajduka sponzorski ugovor potpisao je voditelj Hajdukova Odjela marketinga i prodaje Aljoša Bašić koji je poručio kako će ovo partnerstvo pridonijeti financijskoj stabilizaciji kluba te još kvalitetnijim sportskim rezultatima. Izrazio je zadovoljstvo jer je tvrtka Proenergy upravo u Hajduku prepoznala kvalitetnog partnera i perspektivnu momčad koja privlači najviše navijača u Hrvatskoj.

Prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora direktor tvrtke Proenergy d.o.o. Marko Ćosić izrazio je zadovoljstvo zbog podrške jednom od najprepoznatljivijih hrvatskih brandova. Dodao je kako je ovo sponzorstvo ujedno i ulaganje u razvoj hrvatskog sporta, te poticanje razvoja mladih i nadarenih hrvatskih nogometnih talenata.Čelnici Hajduka i tvrtke Proenergy uvjereni su kako će se poslovna suradnja nastaviti i u narednim godinama.

05. svibanj 2024 01:36