Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski laburisti predstavili kandidate za Europski parlament

29. Ožujak 2014.
Piše:
liderhrt

Pod motom Savjesti čiste - birajte laburiste Hrvatski laburisti su predstavili svoju listu za predstojeće izbore za Europski parlament, a prvi na njoj je njihov aktualni europarlamentarac Nikola Vuljanić.

Vjerodostojnost, iskrenost, dosljednost i jasnoća stava osnovna su zadaća rada naših zastupnika, poručio je predsjednik stranke Dragutin Lesar i naglasio da je iznimno ponosan na postupak i proceduru sastavljanja liste jer su kandidate predložile županijske podružnice stranke.

Iza Karlovčanina Vuljanića, na listi je 23-godišnja studentica sociologije iz Križevaca Monika Bogeljić, sveučilišni prvostupnik ekonomije Sergej Dinić iz Čakovca te Zagrepčanka, komunikologinja Davorka Pšenica. Slijedi profesor na Metalurškom fakultetu Damir Hršak iz Krapine, učiteljica iz Petrinje Sanda Kolaković, Riječanin i inženjer cestovnog prometa Vedran Sabljak, saborska zastupnica i specijalistica ekonomije Nansi Tireli, doktorica filozofije Splićanka Marita Brčić Kuljiš, tehničar za mjerenje nafte Bjelovarčanin Matija Feješ te nekadašnji saborski zastupnik i predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Našičanin Antun Kapraljević.

Na listi, ističe Lesar, nema ‘zečeva‘, odnosno lažnih kandidata za zavaravanje birača. Svi će se boriti za preferencijalni glas i tim pristupomi idemo pred birače, kazao je šef laburista.

26. travanj 2024 05:51