Hrvatska
StoryEditor

Ikea u Rugvici dobila krov

07. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Robna kuća IKEA Zagreb, udaljena 16 kilometara vožnje od Cvjetnog trga, otvorit će se u ljeto 2014. u poslovnoj zoni Zagreb Istok, koja se nalazi na istočnom ulazu u Zagreb kod Ivanje Reke.

Tvrtka IKEA Hrvatska danas je sa zaposlenicima, partnerima i novinarima obilježila završetak jednog od najvećih završnih građevinskih radova – postavljanje krova na buduću robnu kuću IKEA Zagreb.- Hrvatska je prva zemlja koja se pridružuje IKEA obitelji nakon 2006. Htio bih zahvaliti Vladi, općini Rugvica i Zagrebačkoj županiji te svim partnerima, a pogotovo našim zaposlenicima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće - rekao je u svom uvodnom govoru Dragan Skalušević, direktor tvrtke IKEA Hrvatska.

U robnoj kući IKEA Zagreb, na oko 38 tisuća četvornih metara, bit će smješteni izložbeni i prodajni prostor, igraonica za djecu Småland, restoran s petstotinjak mjesta te trgovina švedskom hranom. U prvoj godini poslovanja očekuje se otprilike 3 milijuna posjetitelja za koje će se brinuti tristotinjak zaposlenika.Posjetitelji prve robne kuće IKEA u Hrvatskoj inspiraciju i rješenja za uređenje doma moći će potražiti među 9.500 artikala koji čine puni asortiman tvrtke IKEA. 

Od 7. do 14. ožujka na Cvjetnom trgu građani će moći prošetati kroz IKEA kućicu i doznati povijest tvrtke, pogledati kartu do buduće robne kuće IKEA Zagreb te saznati kada se očekuje otvorenje.

19. travanj 2024 09:14