Hrvatska
StoryEditor

Integracija novog člana obitelji u obiteljski biznis

05. Studeni 2015.
Piše:
lider.media

U organizaciji Liderova Kluba obiteljskih tvrtki za klupske je članove u zagrebačkom hotelu Westin održana zatvorena radionica na temu ‘Kako u obiteljski biznis integrirati novog člana obitelji’. Voditelj radionice bio je sistemski konstelator i coach Danijel Ritz.

Dodatna je vrijednost radionice bila to što su članovi Kluba obiteljskih tvrtki u opuštenu ozračju mogli podijeliti iskustva i jedni od drugih ponešto naučiti.  Liderov Klub obiteljskih tvrtki dobrovoljna je udruga koja promiče biznis zasnovan na obiteljskom vođenju.

Članovima pomaže da edukacijom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustva unapređuju poslovanje te lakše svladavaju specifične teškoće u upravljanju svojim tvrtkama. Klub je posvećen je prepoznavanju, primjeni i prenošenju najbolje poslovne prakse i etičkih standarda u obiteljskim tvrtkama.

Ljudski resursi u obiteljskim tvrtkama

U drugoj polovini studenoga za članove Liderova Kluba izvoznika predavanje će održati dr. sc. Julie Felker s američkog sveučilišta Michigan. Tema predavanja bit će upravljanje ljudskim resursima u obiteljskim tvrtkama. Održat će se u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, gdje je dr. Felker gošća predavačica.  Dr. Julie Felker bavi se temama  iz upravljanja ljudskim resursima.  Njezini istraživački interesi, među ostalim, obuhvaćaju geografsku mobilnost radnika, prekogranično regrutiranje u Europskoj uniji te organizacijske promjene u gospodarstvima u nastajanju, ponajviše u zemljama srednje i istočne Europe

Za informacije o uvjetima članstva u Liderovu Klubu obiteljskih tvrtki i pogodnostima koje vam donosi obratite se na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

20. travanj 2024 02:28