Hrvatska
StoryEditor

Jedinstvena noćna skijaška druženja za sklapanje poslova

04. Veljača 2016.

[gallery columns="5" ids="221627,221628,221629,221630,221631"]

Ove zime u veljači i ožujku na zagrebačkom Sljemenu, vodeći hrvatski turoperator Atlas u suradnji s partnerom SystemIcon, specijalistom za transformaciju odnosa i ostalim uključenim renomiranim dionicima pokreću seriju jedinstvenih noćnih skijaških druženja četvrtkom za svoje skijaške goste, njihove prijatelje, kolege i poslovne partnere

- Cilj nam je postati platformom za druženje ljubitelja skijanja. Skijaši uglavnom imaju poslovni ’background’, a ovakav događaj osim što će produžiti sezonu skijanja može poslužiti i kao mjesto gdje će se možda u opuštenoj poslovnoj atmosferi i sklopiti neko novo poslovno poznanstvo ili dogovoriti neki poslovni model. No, dobro i neobavezno druženje ipak je najvažnije u cijeloj priči – izjavio je Danijel Ritz, Atlasov učitelj skijanja i vlasnik SystemIcona,a koji je u suradnji s Nevenkom Belančić, voditeljicom Atlasovog skijaškog produkta i Atlas ski teamom.

Ritz vjeruje kako bi se u jednom trenutku ovdje moglo okupiti i do 200 osoba.

Business Networking dio podržavaju Mercedes-Benz Auto Gašparić s probnim vožnjama novih SUV i standardnih modela vozila, zatim Lider s novim brojevima časopisa prije službenog izlaska te SystemIcon s kratkim networking sesijama.

Après dio potpisuju Yammat FM s odličnom glazbom, Stara Lugarnica s tematskim menijima iz svoje domaće kuhinje te odabrani hrvatski vinari s vrhunskim vinima po promotivnim cijenama dok Rotary Klub Zagreb Donji grad prikuplja donacije za Udrugu Krijesnica, a radi financiranja smještaja obitelji koje dolaze u Zagreb na liječenje djece s malignim oboljenjima.

20. travanj 2024 02:37