15. listopad 2015.

Jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka uskoro u Arena Centru

lider.media
lider.media

Osmo izdanje Zagreb Auto Weeka održati će se u Arena Centru od 6. do 8. studenog, a posjetiteljima će se po prvi puta predstaviti neki od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Osim premijernih iznenađenja, posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih za auto moto industriju. I ove jeseni Auto Week će ugostiti najbolje stylere i tunere iz Hrvatske i regije koji će na jednom mjestu prezentirati najnovije trendove iz svijeta tuninga.

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu Eko zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.

Na jesenskom izdanju predstavit će se i mnoge auto kuće, koje će samo za ovu prigodu izložiti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu. Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije, koje će im olakšati odabir novog limenog ljubimca.