Hrvatska
StoryEditor

Koje ZET-ove linije još uvijek nisu u funkciji?

15. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Iako je jutros stanje na zagrebačkim cestama puno bolje nego jučer poslijepodne, neke ZET-ove linije još uvijek nisu u funkciji.

Prema najnovijim informacijama iz ZET-a u prekidu je tramvajski promet prema Savišću, tramvaji linija 2, 3 i 13 voze do Heinzelove.

U prekidu je i tramvajski promet Avenijom Dubrovnik u smjeru Zapruđa, dok u smjeru Savskog mosta tramvajske linije prometuju redovito. No, interventne ekipe ZET-a već su u Aveniji Dubrovnik te bi promet uskoro trebao biti uspostavljen. Od 5.45 sati skraćena je autobusna linija 135 Črnomerec Graberje do ‘starog okretišta‘, a od 6.30 obustavljena je autobusna linija 139 Reljkovićeva – Jelenovac – Reljkovićeva.Snijeg bi danas na zagrebačkom području te u središnjoj Hrvatskoj trebao uglavnom prestati padati, dok Gorski kotar, prema prognozama DHMZ-a danas veći dio dana očekuju nove snježne oborine.Novi snijeg na području Zagreba i većeg dijela središnje Hrvatske očekuje se ponovno u srijedu i četvrtak, dok se za petak predviđa osjetno zahladnjenje pa se očekuje da će se snijeg na tlu zadržati do kraja sljedećeg tjedna.

19. travanj 2024 10:30