11. siječanj 2017.

Košarkaši dobrog srca igraju za siromašne građane Zagreba

Četvrto izdanje Snowhakla – košarkaškog humanitarnog turnira 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, održat će se u subotu, 14. siječnja u Boćarskom domu s početkom u 11 sati. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-ak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

- Svake godine Snowhakl turnir, kroz darovanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljaju i u 2017. godini. Snowhakl kroz sportsko košarkaško druženje želi nas podsjetiti da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen niti u jednom trenutku u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti  – istaknuo je Pere Markić, inicijator Snowhakl humanitarnog turnira.

Svi koji žele sudjelovati na turniru mogu se prijaviti na broj 098/ 186 22 43 ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..