Hrvatska
StoryEditor

Meteor ‘pogodio‘ Citroënov auto u zagrebačkoj Savskoj

17. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Auto kuća CITROËN je ovih dana u Hrvatskoj pokrenula marketinšku akciju ‘reciklirajte i profitirajte‘, prema kojoj taj francuski proizvođač automobila otkupljuje sva moguća dotrajala prometala u Hrvata, svih boja i marki, koja potom neće biti vraćena u prodaju, ili promet, već će biti reciklirana.

Time će se utjecati na pomlađivanje poprilično zastarjelog cro-voznog parka (dvanaest godina prosjek), na sigurnost u prometu, te na očuvanje okoliša. Dakako, radi se o prodajnoj akciji, tako da se otkup starih automobila odnosi na one koji kane u kupopvinu Citroënovih novih automobila C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4. Akcija traje od 13. siječnja do 15. ožujka ove godine.

Pritom je zanimljivo da je, paralalno sa početkom emitiranja televizijskog spota za navedenu akciju, ispred prodajnog ureda Citroena u zagrebačkoj Savskoj cesti, ‘instaliran‘ jedan poprilično ostarjeli Citroen, k tome još pogođen i prigodno ‘zgužvan‘ meteoritom.

Iz cro Citroena kažu kako je riječ o jednoj gerilskoj akciji kako bi meteorom pogođeno prometalo skrenulo pažnju na marketinšku akciju. Dodaju i zadovoljstvo kako zbog činjenice da je pogođeni auto parkiran na parkirnome mjestu u vlasništvu Citroena, nije bilo potrebe za bilo kakvom papirologijom, mitski poznatoj i opjevanoj u ovoj zemlji. 

05. svibanj 2024 05:45