Hrvatska
StoryEditor

Milošević: HDZ je uvijek donosio ispravne odluke, Hrvatska više nema vremena

06. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je nakon cjelodnevnih sastanaka da su u stranci donesene važne odluke o kojima će sutra javnost izvijestiti predsjednik stranke i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, prenosi HRT.

Naglasio je i da su tijekom dana u HDZ-u održane konzultacije o provedbi odluka koje su jedinstveno donijete u subotu na Predsjedništvu HDZ-a i Središnjem odboru.

U HDZ-u krizni sastanak, Šeks poručio Karamarku da ode

U kratkom obraćanju novinarima Milošević je rekao i da je HDZ u zadnjih 25 godina uvijek kada je bilo najteže donosio ispravne odluke te poručio da Hrvatska nema vremena, a građani nemaju strpljenja.

Iako je šef diplomacije Miro Kovač odbacio nagađanja da je predsjednik HDZ-a od vodstva stranke dobio rok od sedam dana za stvaranje nove saborske većine, sve se više nagađa da u HDZ-u svi više ne podupiru Tomislava Karamarka.

Na konferenciji za novinare Kovač nije htio odgovoriti što je "na stolu" na tom sastanku. HDZ je donio u subotu zaključke i uskoro ćete dobiti infromacije kako ćemo te zaključke provoditi. Došao sam vam informirati kako sam danas razgovarao s gospodinom Weberom i jučer s gospodinom Daulom, prebacio je na svoju temu Kovač.

25. travanj 2024 04:22