Hrvatska
StoryEditor

Mudrinić: Ostali smo zaglavljeni u kružnom toku

27. Svibanj 2013.
Piše:
liderhrt

Gotovo cijela Vlada, premijer i devet ministara, te predsjednik države nazoče Danu poduzetnika koji organizira Hrvatska udruga poslodavaca. Dan poduzetnika najvažniji je godišnji susret gospodarstvenika, a ove je godine posvećen ulozi poduzetništva u Europskoj uniji.

Ivica Mudrinić, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, otvarajući skup rekao je kako je danas, 10 godina kasnije evidentno da nismo odabrali autoput, pa ni brzu cestu već smo ostali zaglavljeni na kružnom toku koji se u međuvremenu toliko pohabao i postao pun rupa da je vožnja po njemu hazard i borba za preživljavljanje.

Sudionicima skupa obratit će se i predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović, kao i predstavnici Međunarodne organizacije poslodavaca i Europske komisije.

Najavljen je i dolazak potpredsjednika Vlade Milanke Opačić i Branka Grčić, te ministara gospodarstva Ivana Vrdoljaka, poduzetništva o obrta Gordana Marasa, turizma Darka Lorencina, zaštite okoliša i prirode Mihaela Zmajlovića, graditeljstva Anke Mrak Taritaš i zdravlja Rajka Ostojića.

U raspravi o temi "Jesmo li spremni za Europsku uniju i gdje je naša prilika?" sudjelovat će poznati hrvatski gospodarstvenici i stručnjaci.

19. travanj 2024 00:21