20. listopad 2014.

N1 program kreće 30. listopada

lider.media
lider.media

N1, prva regionalna 24-satna news-platforma i ekskluzivni CNN-ov partner za regiju, počinje s radom 30. listopada.

TV Kanal N1 u Hrvatskoj moći će se gledati preko operatera MAXtv, B.net i platforme Total TV.

N1 će biti dostupan i putem drugih medija moderne komunikacije – news-portala N1 na adresi www.n1info.com te aplikacija na platformama iOS, Android i Windows.

U BiH i Sloveniji kanal N1 gledatelji će pratiti preko operatera Telemach i platforme Total TV, u Srbiji preko kabelskih operatera: SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid networka, u Crnoj Gori i Makedoniji preko platforme Total TV, a u ostalim dijelovima Europe i svijeta preko Nettv.plus i platforme Total TV.

N1 ima tri regionalna centra: u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV-studio, internetsku i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvodit će tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije zanimljive publici u sve tri zemlje.

Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 će moći emitirati CNN-ov program koji smatra relevantnim za gledatelje u regiji. Istovremeno ova suradnja daje mogućnost da N1 na CNN-u emitira i sadržaje iz regije koji imaju globalni značaj.

Direktor programa za Hrvatsku, urednik i voditelj političkog talk show programa Pressing bit će Dubravko Merlić. Zoran Šprajc će raditi Dnevnik s ekipom uglednih novinara među kojima su Josip Šarić, Vanja Kranic, Antonio Zavada, Katarina Brečić, Tina Kosor, Nina Kiseljak i drugi, a tu su i Tihomir Ladišić, koji će voditi jutarnji program Novi dan, zatim Dunja Drvar Mazzocco i mnogi drugi.