Hrvatska
StoryEditor

‘Nismo dobili niti jedan zahtjev za ispisom iz članstva HNS-a‘

23. Srpanj 2012.
Piše:
liderhrt

Niti jedan zahtjev za ispisom iz članstva stranke do današnjeg dana nismo dobili, rekao je potpredsjednik Hrvatske narodne stranke i ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak na konferenciji za novinare u sjedištu HNS-a.

Demantirao je tako napise iz medija da dolazi do raskola te stranke i da se dio njezinih članova u Požeško-slavonskoj županiji priklonilo laburistima i HDSSB-u. Bivši predsjednik i tajnik HNS-a PSŽ Stjepan Nemet službeno je isključen iz HNS-a 30. lipnja ove godine, a prije dvije godine smijenjen je sa svih funkcija u županijskoj organizaciji, rekao je Vrdoljak napomenuvši da je ta HNS-ova organizacija na izborima postigla najslabije rezultate za što odgovornost, smatra, mora snositi vodstvo te organizacije.

Podsjetio je da HNS-u od nove godine, ali i zadnjih deset godina u kontinuitetu raste broj članova i da je prirodno da kao druga stranka u zemlji s 42.550 članova u registru mjesečno dobiju bar 100 zahtjeva za ispis i 300 zahtjeva za upis u članstvo.- Bili smo antihrvatski prosrpski element dok je Vesna Pusić bila predsjednica stranke, stranka ubojica kad smo gradili autocestu - ‘autocestu smrti Radimira Čačića‘, često izvrgnuti raznim podmetanjima, lažima, poluinformacijama, a poslije svega toga samo svojom šutnjom, radom i normalnim vođenjem politike završili tako da danas imamo četiri ministra i 14 zastupnika, a nakon sljedećih izbora bit ćemo još jači - poručio je Vrdoljak ustvrdivši da im je kraj mandata za sedam i pol godina kada će napraviti sve što misle kako bi se zemlja oporavila od onoga što je doživjela zadnjih godina.

19. travanj 2024 12:51