Hrvatska
StoryEditor

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana

24. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i energije SR Njemačke (BMWi), a u okviru zajedničke organizacije njemačkih vanjskotrgovinskih komora (AHK) i njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V), predstavlja B2B projekt „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana“.

Mjesto održavanja događaja je München u Njemačkoj (Industrijska i trgovinska komora u Münchenu), a datum 9.6.2015.

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja, 9. 6. 2015. u Münchenu, u obliku B2B-matchmaking razgovora, odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Zapadnog Balkana sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ove regije, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja kao što su metaloprerađivačka, elektrotehnička i elektronska, kemijska industrija, industrija plastike i gume, informacijska i komunikacijska tehnologija, industrija ambalaže, drvoprerađivačka industrija i namještaj i dr.

Planirano je da oko 100 tvrtki iz regije Zapadnog Balkana prisustvuje ovom događanju, dok se sa njemačke strane očekuje 25 njemačkih zainteresiranih tvrtki.

Rok prijave za sve zainteresirane tvrtke je 30. 3. 2015. – prijavni obrazac kao i više informacija o ovoj inicijativi i uvjetima sudjelovanja možete pronaći na web stranici Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore: http://kroatien.ahk.de/hr/projekti/njemacka-inicijativa-za-pronalazenje-dobavljaca-u-hrvatskoj-i-drzavama-zapadnog-balkana/.

16. travanj 2024 12:23