Hrvatska
StoryEditor

Novost iz REGOS-a: Provjerite u koji ste fond raspoređeni

02. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Od 26. srpnja 2013. REGOS je svojoj elektroničkoj usluzi - dostavi besplatnih elektroničkih dokumenata iz Registra REGOS-a - dodao novi modul: korisnički pretinac za osiguranike mirovinskog osiguranja.

Svi novozaposleni ili honorarci koji su se u razdoblju od zadnja tri mjeseca zaposlili ili su povremeno radili, a nisu odabrali svoj obvezni mirovinski fond mogu na web stranicama REGOS-a, u svom osobnom korisničkom pretincu, provjeriti u koji fond su raspoređeni po službenoj dužnosti.

Za ovu besplatnu Internet uslugu dovoljno je uzeti PIN na šalteru REGOS-a u bilo kojoj poslovnici FINA-e u Hrvatskoj i nakon 24 sata se registrirati putem www.regos.hr na ENA sustav elektroničkih usluga REGOS-a.

Istovremeno, osiguranici II. stupa mirovinskog osiguranja  putem web stranice REGOS-a (www.regos.hr) mogu pratiti ažurno stanje na svom osobnom računu u obveznom mirovinskom fondu.

ENA sustav elektroničkih usluga REGOS-a omogućuje i svim građanima RH da putem Interneta zatraže i besplatno dobiju sve potrebne elektroničke dokumente iz Registra REGOS-a.

24. travanj 2024 16:10