Hrvatska
StoryEditor

Od danas kreću prijave za VIP alumni program

19. Siječanj 2016.

VIPnet je nakon uspješno provedenog prvog izdanja programa VIP alumni, pokrenuo i drugi natječaj te vrste gdje će 24 mlada visokoobrazovana kandidata koji su diplomirali prethodne godine dobiti priliku steći prvo radno iskustvo kroz jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u VIPnetu.

Tako su na današnjoj konferenciji za medije u Zagrebu, najavile Marijana Bajs Čirjak, direktorica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima, te Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija VIPneta. Proces prijava za drugu generaciju VIP alumni počinje danas(19.siječnja) i traje do 9.veljače 2016, a prijaviti se mogu isključivo oni koji su magistrirali ove godine, imaju do 29 godina, te nemaju radnog iskustva. O uspješnosti VIP alumni-a  svjedoči i činjenica kako je više od 65 posto kandidata koji su sudjelovali u tom programu, od njena početka  prije dvije godine, karijeru nastavilo u VIPnetu, dok  su ostali odmah pronašli posao izvan VIPneta ili su pak izašli na tržište rada s godinom dana relevantnog iskustva koje im je kasnije i pomoglo u pronalaženju željenog zaposlenja.

- Vjerujem da nema puno tvrtki u Hrvatskoj koji imaju dinamiku koja se može pronaći u ViPnetu. Svaki dan naučim nešto novo, ništa mi nije bilo preteško, a tijekom programa razvio sam mnoge socijalne vještine – zaključio je Luka Mak, polaznik prvog VIP alumni programa i Specijalist za Search Engine Marketing u VIPnetu.

20. travanj 2024 07:12