Hrvatska
StoryEditor

Ostojić zbog kampanje uzima neplaćeno

02. Siječanj 2013.

Kampanja za zagrebačkog gradonačelnika trajat će relativno kratko i, bar što se mene tiče, bit će financijski vrlo suzdržana i transparentna, poručio je danas ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić.

- Ta četiri tjedna ću uzeti neplaćeni dopust i neću koristiti niti jedan resurs Minstarstva, počev od tajnica i vozača do automobila i nikada me nećete vidjeti kako u automobilu ministarstva odlazim u kampanju - naglasio je. Upitan o medijskim nagađanjima o potencijalnim nasljednicima na mjestu ministra zdravlja ako pobijedi na izborima za zagrebačkog gradonačelnika, Ostojić je odgovorio kako mu je jasna novinarska znatiželja no dodao je i da su ti napisi ‘na razini čiste hipoteze‘, te da SDP ima ogroman broj kandidatkinja i kandidata za mjesto ministra zdravlja.

Napomenuo je i da će ga tijekom kampanje zamjenjivati zamjenik Marijan Cesarik. - Zamjenik je po definiciji zrcalna slika mene i on će aktivno voditi ministarstvo zajedno s pomoćnicima - naglasio je ministar zdravlja Rajko Ostojić na konferenciji za novinare o smanjenju listi čekanja na specijalističke preglede.

03. svibanj 2024 04:56