Hrvatska
StoryEditor

Otkrijte novi vecernji.hr!

04. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Na projektu se radilo više od 10 mjeseci, a portal uz novi dizajn donosi brojne nove funkcionalnosti

Surferi hrvatskim internetskim prostorom nedavno su ugledali potpuno novi vecernji.hr. Na njemu je radio cijeli Styrijin tim Razvoja, dok dizajn i frontend potpisuje Trikoder.

- Večernji list je prvi news portal u Hrvatskoj u responsive tehnologiji. Pionirski smo iskoračili prema sustavima i formatima u oglašavanju, prezentaciji sadržaja i poboljšanom korisničkom iskustvu na svim platformama pod egidom ‘jednako je važno‘, rekao je voditelj projekta Ivan Jozić.

Portal je doživio sadržajne, ali još i više prezentacijske promjene. - Galerije i video materijali su istaknuti, članke možemo geolocirati, prezentacija je prilagodljiva tipu sadržaja.... Novi vecernji.hr će biti idealan medij za informiranje u svakom trenutku i na svakom uređaju, poručuje Jozić.

Glavni urednik portala Dario Markas kaže da su na samom početku projekta realno pogledali današnji portal te ustanovili da je nepregledan, staromodnog dizajna i bez niza mogućnosti koje imaju neke hrvatske stranice i posebice svjetski news portali.

- Uvjeren sam da smo na kraju uspjeli kreirati portal sa mogućnostima i sadržajima kojih se ne bi posramio niti jedan online medij na svijetu. Želimo čitateljima omogućiti da na jednom portalu nađu baš sve što ih zanima, a da to bude pregledno i vrlo jednostavno za korištenje, kaže Markas.

Kliknite na vecernji.hr i otkrijte potpuno novi portal Večernjeg lista.

24. travanj 2024 00:09