Hrvatska
StoryEditor

Počela utrka za uredničke fotelje na HRT-u

06. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Danas je počeo teći 15-dnevni rok u kojem se na javni natječaj mogu javiti svi oni koji se želje kandidirati za vodeće fotelje na HRT-u.

Nakon što su nedavno imenovani privremeni vršitelji čelnih dužnosti na javnoj televiziji danas su službeno raspisani javni natječaji za ravnatelje četiri programske jedinice: programa, produkcije, tehnologije i poslovanja, kao i glavni natječaji za glavne uredniki četiri programa te 13 uredničkih pozicija na radiju.Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman prvo će izabrati ravnatelje programskih jedinica te potom uz njihovu pomoć izabrati glavne urednike. Prema informacijama iz medija na mjesto ravnatelja prijavit će se Domagoj Novokomet, sadašnji v.d. urednik Informativnog programa, Mirjana Rakić, sadašnja v.d. ravnateljica programa i urednica Prvog programa.

- Očekujemo prijave kandidata koji su spremni promicati misiju i vrijednosti HRT-a te koji su svojim dosadašnjim rezultatima dokazali svoje kompetencije, vještine vođenja i upravljanja, odgovornost i poslovnu izvrsnost - stoji u pozivu HRT-a na prijave za natječaj. Ravnatelji i urednici biraju se na mandat od 5 godina.

24. travanj 2024 22:13