Hrvatska
StoryEditor

Počeli Virtualni dani karijera i znanja

16. Listopad 2013.
Piše:
lider.media

Danas su započeli četvrti regionalni Virtualni dani karijera i znanja. U osam dana održavanja sajma posjetiteljima će se predstaviti poslodavci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine koji imaju potrebu za novim zaposlenicima, kao i edukativne ustanove koje će detaljnije predstaviti mogućnost dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.

Na ovogodišnjem sajmu na adresi www.DanKarijera.com, kojeg organiziraju regionalni portal za zapošljavanje MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com, predstavit će se 40 izlagača, dok će nove zaposlenike u sve tri zemlje tražiti Japan Tobacco International i Nestle. Od hrvatskih izlagača, ‘u lovu‘ na nove zaposlenike su Hrvatski Telekom, INA d.d., METRO Cash&Carry, VIPnet i Pliva. Na ovogodišnjem sajmu posjetitelje ukupno očekuje 50 natječaja za radna mjesta.

Svi posjetitelji koji tožele mogu se već sada ‘predbilježiti‘ sezonski posao. Dovoljno je da posjete MojPosao štand (link) i pohrane svoj životopis kako bi ih poslodavci na vrijeme kontaktirali i angažirali za sezonske poslove u 2014. godini.

Pored prijava na oglase, chata s poslodavcima i webinara koji se odvijaju online, svi oni koji žele saznati kako lakše pronaći posao, mogu doći na predavanja i radionice 18. listopada na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Predstavnici tvrtki izlagača otkrit će svima prisutnima što je sve potrebno da ‘osvoje‘ njihovog menadžera ljudskih potencijala i dobiju posao. Predstavnici MojPosao portala savjetovati će ih o pisanju životopisa i molbe te na koji način se pripremiti za intervju.

Kao i svake godine, posjetitelje očekuju i nagradni natječaji te popusti na edukativne programe.

Generalni medijski pokrovitelji regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja u Hrvatskoj su Lider, Nova TV, Dnevnik.hr i Otvoreni radio.

24. travanj 2024 17:12