Hrvatska
StoryEditor

Poslovi za kojima su Splićani "poludjeli"

25. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Unatoč činjenici da se u službu prima samo 11 djelatnika - osam prometnih redara, dva referenta i glavni prometni redar, na natječaj za posao koji je objavio Grad Split prijavilo se čak 20 puta više kandidata

Naime, za radna mjesta u Banovini i sigurnu plaću iz gradskog proračuna prijavilo se gotovo 220 kandidata, javlja Slobodna Dalmacija. Prema riječima Vesne Alač, pročelnice gradske Službe zajedničkih poslova, te Špira Cokarića, pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo, još uvijek je u tijeku natječaj za primanje u službu novih djelatnika.

Kako kažu, na natječaj za radno mjesto prometnog redara stigle su 143 prijave, na natječaj za radno mjesto stručnog suradnika - glavnog prometnog redara pristigle su 34 prijave, a na nadmetanje za posao administrativnog referenta nove službe dobili smo 42 prijave.

Pisano testiranje, za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, održalo se prošlog petka, a rezultati testova, kao i raspored intervjua za osobe koje zadovolje objavit će se u srijedu, 25. veljače, na oglasnoj ploči u zgradi Banovine. Nakon toga slijedi primanje u službu. Novi službenici mogli bi, eventualno, početi s radom početkom travnja, a nakon što budu primljeni trebaju proći i obuku na Policijskoj akademiji tako da ih na ulicama građani najvjerojatnije neće vidjeti prije svibnja.

19. travanj 2024 04:59