Aktualno Hrvatska

Premijerno izdanje večere u bijelom odgođeno zbog nepovoljne prognoze

večere
Foto: 5chw4r7z, Flickr
Lider/Hina

Organizatori tzv. svečane večere u bijelom – “Le Diner en Blanc” u petak su otkazali za subotu, 20. svibnja najavljeno premijerno hrvatsko izdanje zbog najavljenog lošeg vremena.

“Iako je sve bilo spremno za održavanje premijernog izdanja ‘Le Diner en Blanc’, zbog najavljenih vremenskih neprilika ipak će se morati otkazati druženje koji smo svi s nestrpljenjem očekivali”, stoji u priopćenju organizatora u kojem se navodi da su s odlukom o otkazivanju čekali do posljednjeg trenutka.

“No najavljeni pljuskovi i grmljavinsko nevrijeme te niske temperature nisu prikladni za večeru na otvorenom i zasigurno bi pokvarili doživljaj.”

>>> Zagreb spreman za subotnji ‘Le Dîner en Blanc’ Joea Bašića

Novi termin održavanja večere u bijelom bit će naknadno objavljen. Organizator i vlasnik licence za tu večeru zagrebačka je tvrtka MPG, na čijem je čelu Joe Bašić. “Le Diner en Blanc” u Zagrebu se prvi put trebala održati u subotu, 20. svibnja, na lokaciji koju su organizatori trebali gostima otkriti tek sat vremena prije večere.

“Le Diner en Blanc” u Parizu su 1988. pokrenuli François Pasquier i prijatelji, a do sada je prerasla u manifestaciju koja se organizira na svim kontinentima u više od 70 gradova i u više od 25 zemalja svijeta.

Komentari