Hrvatska
StoryEditor

Prodan Uzorov poslovni prostor u Šibeniku

11. Travanj 2013.

Na javnoj dražbi na Trgovačkom sudu u Splitu danas je za 170 tisuća kuna prodan poslovni prostor Uzora u stečaju Karlu Štampaliji, a riječ je o poslovnom prostoru u Šibeniku.

Taj se poslovni prostor do sada dva puta neuspješno prodavao, jer nije bilo zainteresiranih za kupnju, a na današnjoj ga je dražbi za 170 tisuća kuna kupio Karlo Štampalija iz Šibenika.

- Ta je osoba danas bila jedina zainteresirana za kupnju tog poslovnog prostora u Šibeniku, te će tako sada on postati njegov vlasnik - rekao je stečajni sudac Jozo Ćaleta.

Poslovni prostor u Šibeniku površine je 61 četvorni metar, na početku je bio procijenjen na 370.250 kuna, da bi na drugoj, također neuspjeloj dražbi, početna cijena bila smanjena za 20 posto.

Početkom travnja bila je održana treća javna dražba za strojeve i opremu Uzora u stečaju, ali nije bila zaprimljena ni jedna ponuda. Nakon te neuspjele dražbe, stečajni sudac Ćaleta dao je radnicima mogućnost da u roku od 15 dana otkupe strojeve i opremu, odnosno pojedinačno kupe strojeve i opremu koji su nakon te dražbe procijenjeni na ukupno 640.000 kuna.

26. travanj 2024 01:08