Korona i biznis
08. veljača 2014.

Pusić: Odlazak Čačića učvrstio je stranku, Koračević i Martinčević nisu problem

lider.media
lider.media

Najnovija zbivanja u HNS-u i pokretanje inicijative za raspravu o statusu njihove saborske zastupnice Natalije Martinčević te bivšeg direktora HEP-a Zlatka Koračevića, koji su javno stali u obranu izbačenog Radimira Čačića za predsjednicu stranke Vesnu Pusić ne predstavljaju nikakav problem.

- Ne znam, iskreno rečeno. To će kolege iz sjeverozapada, iz varaždinske organizacije, koji imaju 2-3 neriješene situacije, riješiti i izvijestiti i o tome ćemo s njima razgovarati. Ali, to nije neki stranački problem - kazala je Pusić danas uoči početka radnog seminara „Tima HNS“ u Osijeku, prenosi Jutarnji list.

Novinare je zanimalo hoće li ovaj skup poslužiti i za konsolidaciju stranke nakon izbacivanja Čačića te koliko je članova napustilo stranku, na što je Pusić odgovorila: „Nula. Jedna obitelj na Pagu i nitko drugi.“

- Stranku ne treba konsolidarati. Funkcioniramo bez imalo potresa, jer je riječ o temi koja nije od jučer i koja je dugotrajno sazrijavala u stranci. Ovakvih seminara smo već imali tri ili četiri. Što se HNS-a tiče nas je ovo apsolutno učvrstilo - rekla je Pusić.