Hrvatska
StoryEditor

RBA postala nositelj certifikata Poslodavac Partner

05. Listopad 2015.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) po prvi je puta provela certifikacijski proces po metodologiji Poslodavac Partner i ostvarila izvrsne rezultate u pet područja koja ukupno obuhvaćaju 45 procesa upravljanja ljudskim potencijalima.

Član Uprave tvrtke Selectio, koja dodjeljuje certifikat, Aleksandar Zemunić uručio je Certifikat Poslodavac Partner Michaelu Mülleru, predsjedniku Uprave RBA te Ireni Bašić Štefanić, direktorici Upravljanja ljudskim potencijalima

- Certifikat Poslodavac Partner iznimno nam je važan pokazatelj da su naša ulaganja u upravljanje i razvoj ljudskih potencijala i organizacijsku kulturu prepoznata i pozitivno ocijenjena od strane stručnjaka. Rezultati zasluga naših djelatnika, njihove stručnosti i predanosti poslu, ugrađeni su u uspjeh naše Banke. Naša snaga leži u profesionalnosti i proaktivnosti svakoga pojedinca te u kvalitetnom timskom radu u motivirajućem poslovnom okruženju, izjavio je Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

U usporedbi s već prepoznatim tvrtkama, certificiranim Poslodavcima partnerima, RBA se ističe iznadprosječnim uspjehom u područjima zapošljavanja novih djelatnika u vođenju procesa regrutiranja i selekcije novih djelatnika te informiranju kandidata o samom procesu selekcije. RBA je ostvarila i najveći broj bodova u području koje se tiče usavršavanja djelatnika te u broju sati koje ulaže u usavršavanje po djelatniku.

- Certifikat Poslodavac Partner nam je pokazatelj da se krećemo u dobrom smjeru te da su naši napori za poboljšanjem procesa i ulaganja u sadašnje, ali i buduće djelatnike RBA, urodile plodom. Ponosnima nas čini i to što smo postali dio šire priče uspješnih i najboljih poslodavaca na hrvatskom tržištu. Svjesni smo da je ovaj proces neprekidan, te ćemo nastaviti raditi na unaprjeđenju svih certificiranih aktivnosti jer se one izravno odražavaju i na postignuća organizacije i na organizacijsku kulturu, dodala je Irena Bašić Štefanić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima RBA. 

26. travanj 2024 08:06