Hrvatska
StoryEditor

Star import uskoro otvara Mercedesov prodajni salon

15. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Direktor Star importa Heinz Schneiter, distributera Mercedesa za Hrvatsku, najavio je kroz dva tjedna otvaranje prodajnog salona u Kovinskoj ulici u Zagrebu.

U salon su stigli prvi automobili, a trenutno 40-ak zaposlenih prolazi posljednje treninge prije otvaranja novog Mercedesovog salona u Zagrebu. Osim prodajnog salona u Kovinskoj će biti i servis za automobile, kombije i kamione. Star Import preuzeo je licencu za distribuciju Mercedesovih vozila u Hrvatskoj, a direktor Heinz Schneiter očekuje veliki skok u prodaji.- Iza nas su mjeseci priprema i spremni smo za početak pravog posla. Prošle godine Mercedes bilježi skok prodaje u Hrvatskoj od 72 posto na 338 automobila i kombija. Ove godine očekujemo 750 prodanih vozila i 210 kombija. To nam je cilj, ali znamo da neće biti lako jer stanje na tržištu nije dobro. Postavili smo ambiciozan plan koji mislimo ostvariti – rekao je.

Predstavljen je i upravljački tim prodajnog centra Emily Frei koji je zadužen za prodaju. Glavni direktor je Ante Duvančić, dok je za prodaju zadužen Saša Bitman. U Star importu glavni za prodaju i distribuciju bit će Igor Geršak. U sljedeća dva tjedna svim bivšim kupcima i vlasnicima Mercedes vozila bit će poslane pozivnice da dođu u novootvoreni centar i vide koje im se sve usluge nude.

27. travanj 2024 15:36