Hrvatska
StoryEditor

Traži se nasljednik Nike Bulića

04. Rujan 2012.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je danas natječaj za izbor direktora Glavnog ureda HTZ-a na mandat od četiri godine, a zainteresirani prijave mogu predati u idućih 15 dana.

Natječaj je objavljenom u dnevnom tisku i na webu HTZ-a i to temeljem odluke Turističkog vijeća HTZ-a. Među uvjetima koje moraju zadovoljiti potencijalni kandidati za tu poziciju su uz ostalo i diploma društvenog ili humanističkog smjera ili geografije, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, te aktivno znanje jednog svjetskog jezika.

Mora imati i položen stručni ispit za rad u turističkom uredu ili ga položiti u prvoj godini, a traže se i organizatorske sposobnosti te da mu nije pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma.

Trenutno je v.d. direktora Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić, koji je na toj poziciji zadnjih nešto više od deset godina, a koji se, kako je nedavno sam najavio, također planira javiti na natječaj.

18. travanj 2024 17:44