Hrvatska
StoryEditor

Uber spušta cijene u Zagrebu za 25 posto

26. Travanj 2016.
Piše:
lider.media

Šest mjeseci nakon dolaska u Zagreb Uber od utorka 26. travnja snižava cijene za dodatnih 25 posto.

S porastom poslovanja u Zagrebu, povećao se broj partnera-vozača Ubera koji želi biti ne samo najpovoljnija opcija kretanja kroz grad, nego i najbolja platforma za vozače.

“Glavni cilj Ubera je osigurati ljudima jednostavnu, sigurnu i povoljnu opciju kretanja kroz grad samo pritiskom jedne tipke na telefonu. Uz ove promjene, vjerujemo da će sve više ljudi na području Zagreba ostaviti svoj automobil kod kuće i koristiti Uber kako bi došli do željenog odredišta”, istaknuo je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera u Hrvatskoj.

Promjena cijena može biti korisna i za vozače-partnere kojima je bitno smanjiti vrijeme čekanja između vožnji te skratiti putovanje do polazišne lokacija putnika. Upravo će smanjenjem cijena Uber biti dostupniji većem broju građana te će slijedom toga smanjiti vrijeme čekanja partnera-vozača i skratiti putovanje do lokacije putnika, tvrde u Uberu.

Ističu kako su iskustva sa snižavanjem cijena bila su pozitivna i za putnike i za partnere-vozače diljem svijeta u proteklih pet i pol godina poslovanja Ubera. Dobar primjer je New York, gdje su cijene kroz godine smanjene za 30 posto, a istovremeno je zarada partnera-vozača skočila za 50 posto.

21. travanj 2024 09:07