Hrvatska
StoryEditor

Uber stigao u Hrvatsku, prve vožnje počinju u podne

22. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

Popularna prijevozna usluga konačno od danas postaje dostupna i u Zagrebu. Usluga starta od 12 sati putem Uberove službene mobilne aplikacije koju možete preuzeti za iPhone, Android i Windows Phone

Samo je u Zagrebu preko 13.000 korisnika već preuzelo Uber za iPhone, Android i Windows Phone, čekajući kad će se moći voziti njihovim vozilima.

Uber u Hrvatsku dolazi sa svojom uslugom UberX, što podrazumijeva povoljnije vožnje od standardnog Uber Blacka, s kojim su dosad kretali na nova tržišta. Vozači UberX-a su licencirani i rade u skladu s hrvatskim zakonima. Iako to znači da neće baš svatko moći postati Uberov vozač, korisnici će već od danas u podne moći otvoriti Uberovu aplikaciju i naručiti vožnju.

Loic Amado, koji je zadužen za lansiranje Uberovog biznisa u Hrvatskoj, najavljuje da će usluga biti 20 do 25 posto jeftinija od standardnih taksi prijevoznika.

Svoju ćete vožnju platiti upravo kroz aplikaciju nakon što dodate svoju kreditnu karticu. Poslovni će korisnici na e-mail moći dobiti i kopiju R1 računa, potrebnog za opravdanje troškova.

Uberove stranice za Zagreb nalaze se OVDJE.

26. travanj 2024 17:05