Hrvatska
StoryEditor

Vrdoljak ima novu pomoćnicu, a Aluminij novog člana NO

18. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade Sabina Škrtić imenovana je pomoćnicom ministra gospodarstva, s danom 2. svibnja 2013. godine.

Uz dobiveno pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, imenovana je zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Jadranka Perasić.

Isto tako, uz dobiveno pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, razriješena je dosadašnja vršiteljica dužnosti direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Marijana Kruhoberec te je Slavko Čukelj imenovan direktorom.

Sukladno Odluci o sanaciji Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, Nevenka Brkić imenovana je predsjednicom Sanacijskog vijeća bolnice, kao predstavnica Ministarstva zdravlja, Ivana Radeljak Novaković i Branko Baršić članovima, kao predstavnici Ministarstva financija, a Adriana Vince imenovana je sanacijskom upraviteljicom bolnice.

Razriješen je dosadašnji član Stožera zaštite i spašavanja Republike Hrvatske Marko Vučak te je Kristijan Beljan imenovan novim članom, kao predstavnik Ministarstva obrane.

Sukladno odredbama Migracijske politike Republike Hrvatske za razdoblje 2013.-2015. godine, imenovana su dodatna dva člana Stalnog povjerenstva za provedbu integracije stranaca u hrvatsko društvo, kao predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja. Novi članovi su Stanko Janić i Filko Cezner.

Skupštini društva Aluminij d.d. Mostar predlaže se razrješenje Nike Kuliša, dosadašnjeg člana Nadzornog odbora, te izbor Tihomira Kralja za novog člana.

23. travanj 2024 23:11