Aktualno Hrvatska Preporučeno

Zagreb dobiva prvi Novotel hotel sa 170 soba

hotelijerima
Ilustracija
Lider/Hina

U Zagrebu bi se do kraja 2020. godine trebao otvoriti prvi hotel u Hrvatskoj svjetski poznatog hotelskog brenda Novotel temeljem ugovora koji su za taj posao potpisali zagrebačka tvrtka Rox i hotelska grupacija Orbis SA, ekskluzivni nositelj licence Novotel za istočnu Europu, izvijestili su u četvrtak iz Roxa.

“Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, većinom smještenih u središtima velikih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Vjerujemo da će taj hotel biti prepoznat kao središnje mjesto za organizaciju poslovnih događanja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje”, poručio je povodom potpisivanja tog ugovora predsjednik Uprave Roxa Ivo Krištić.

Ne otkrivajući točno lokaciju tog budućeg hotela, osim da će biti relativno blizu i središtu grada i zračnoj luci, iz te tvrtke ističu da će Novotel u Zagrebu imati 170 soba, bar, restoran, wellness centar te prostorije za poslovne skupove.

>>> ‘Najinstagramskiji’ hotel na svijetu

Iz Orbis grupe ističu zadovoljstvo potpisanim ugovorom, jer je Hrvatska, kako kažu, postala jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru.

“Ponosni smo što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe, uz to vrlo dinamičan i kreativan grad, kojeg posjećuju gosti u potrazi za odmorom i opuštanjem, ali i poslovima. Vjerujemo da će uživati i u Novotelu”, naglasio je predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe Gilles Clavie.

Hotelski brend Novotel Hotels, Suites & Resorts pruža raznovrsne usluge, a u svijetu raspolaže s 500 hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja. Dio je veće hotelske grupacije AccorHotels, koja u svijetu nudi inovativna iskustva u više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija, kao i u više od 10 tisuća obiteljskih domova širom svijeta.

Tvrtka Rox d.o.o. je hrvatska tvrtka koja se bavi veleprodajom i distribucijom asortimana široke potrošnje u jugoistočnoj Europi, s uredima u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Srbiji i na Kosovu, a osim distribucije ima benzinske postaje te nudi ugostiteljske usluge u različitim objektima.

Komentari