Hrvatska
StoryEditor

Zagreb ponovno ima Auto Show

08. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Ovogodišnji Zagreb Auto Week, odnosno njegovo 3. izdanje bi prema svim značajkama mogao biti najveći i najsadržajniji dosad, te napokon upotpuniti prazninu koja je nastala propašću Zagreb Auto Showa nakon 2008. godine, javljaju organizatori.

Kako bi se show dodatno približio građanima njegovo održavanje prebačeno je iz pomalo dislociranog West Gatea u Arena Centar na zagrebačkom Laništu, kažu.

Ova  automobilska izložba održati će se od 10. do 12. svibnja, a biti će upotpunjena sa novim sadržajima i dva manja popratna sajma - Auto Servis Show i G Tuning Show.

Auto Servis Show posjetiteljima će predstaviti ovlaštene servise  limenih ljubimaca, te im pomoći da pronađu najbolju uslugu po koji će se odvijati u garaži i na platou ispred Arena Centra predstaviti najbolje tunere i Tuning izvedbe na ovim prostorima.

Kao dodatna atrakcija za najmlađe, a i one malo starije na Zagreb Auto Weeku biti će postavljena mini karting staza u suradnji sa Karting Arenom Zagreb. Na tzv. Miki Maus karting stazi mališani će moći upoznati sve čari go-karta, a i osvojiti poneku medalju i nagradu. Onim starijima na raspolaganju će stajati simulator prevrtanja, te simulator vožnje po klizavom terenu, kao i mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila.

Za dodatnu razinu adrenalina pobrinuti će se najbolji hrvatski stunteri, koji će za sve posjetitelje izvesti Stunt show vožnje od kojih zastaje dah, a auto izložba neće proći niti bez neizostavnog sexy car washa. Također, na prilaznim cestama oko Arena Centra biti će organizirane probne vožnje, a nadamo se da najpovoljnijim cijenama, dok će Tuning show neće izostati niti promotivne cijene predstavljenih automobila i motocikala.

14. travanj 2024 08:10