Hrvatska
StoryEditor

Zagrebačka županija daje poduzetnicima 200 tisuća kuna

27. Lipanj 2016.

Zagrebačka županija bespovratno će dodijeliti 200 tisuća kuna poduzetnicima sa svog područja za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom, izvijestili su u ponedjeljak iz Županije. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca ove godine.

Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove sa sjedištem na području Zagrebačke županije i to za nastup na sajmovima, izložbama, natjecanjima i sličnim manifestacijama u vezi s poduzetništvom koje su organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika, udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanje njihovih proizvoda i usluga.

Sredstva će se dodijeliti za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala za manifestaciju. Dodijeljena sredstva mogu iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova projekta, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj te do 30.000 kuna za manifestacije u inozemstvu, navodi se u priopćenju Zagrebačke županije.

16. travanj 2024 11:44