Hrvatska
StoryEditor

Zastupnik Mercedesa prodao 767 osobnih automobila i preko 350 gospodarskih vozila

19. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

U prvoj godini poslovanja Star Import, zastupnik Mercedesa za Hrvatsku, prebacio je svoje planove, a u ovu godinu ulaze iznimno oprezni.

U prvoj punoj godini poslovanja Star Import je po svojim standardima odradio iznimno uspješnu godinu, ocijenili su u tvrtki. Ambiciozni planovi od 750 prodanih vozila i 335 prodanih gospodarskih vozila prebačeni su, a Heinz Schneiter direktor Star importa ističe da su zadovoljni rezultatom.

- Još uvijek smo na trećem mjestu u premium klasi, ali polako smanjujemo zaostatak. Prodali smo 767 osobnih automobila i preko 350 gospodarskih vozila što je odličan rezultat. Sad nam je na prvom mjestu vratiti povjerenje kupaca i proširiti našu mrežu kako bi im mogli ponuditi kompletnu uslugu – rekao je Schneiter.

Prilikom druženja s novinarima predstavljen je novi PR i marketing menadžer Dean Torti. Istaknuo je da je pred kompletnom auto industrijom vrijeme stagnacije.

- Naš je cilj nastaviti rast, ali zato ćemo se morati jako potruditi jer situacija na tržištu nije bajna. Sada polako vraćamo povjerenje kupaca i vraćamo Mercedes na mjesto koje mu pripada. Na ženevskom sajmu imat ćemo nekoliko svjetskih i europskih primjera, a nadamo se da će to pobuditi novo zanimanje kupaca za Mercedesom – rekao je Torti.

Pohvalili su se da su dobili ugovor za održavanje gospodarskih vozila Agrokora koji će im pomoći da podignu kvalitetu usluge.

25. travanj 2024 16:06