Svijet
StoryEditor

Formirana Uprava Mercatora

18. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Mercatora je na današnjoj, 7. sjednici razriješio s dužnosti Veru Aljančič Falež i Peter Zavrla. Za novog člana Uprave Mercator Grupe imenovan je Igor Maroša te ponovno je imenovana članica Uprave Stanka Pejanović (Čurović).

Vera Aljančič Falež bila je članica Uprave za područje strateškog razvoja kadrova i organizacije, dok je Peter Zavrla bio na funkciji člana Uprave za područje Mercator trgovine Slovenija, tehnike, veleprodaje i dodatnih djelatnosti. Oboje nastavljaju svoju karijeru u Mercatoru - Aljančič Falež kao pomoćnica predsjednika Uprave, odgovorna za područje kadrova, prava i organizacije, a Zavrl kao savjetnik predsjednika Uprave za maloprodaju. 

Stanku Pejanović (Čurović) je Nadzorni odbor imenovao za članicu Uprave Grupe odgovornu za poslovanje Mercatora na tržištima Jugoistočne Europe. Igor Maroš kao član Uprave pokrivat će područje trgovačkog poslovanja Mercatora na slovenskom i hrvatskom tržištu. Za mandatno razdoblje od pet godina, vodstvo Mercator Grupe predstavljaju: predsjednik Uprave Toni Balažič te članovi Uprave: Drago Kavšek, Stanka Pejanović (Čurović) i Igor Maroša.

20. travanj 2024 16:39