Svijet
StoryEditor

Još jedna u nizu kompanija prekinula je suradnju s Donaldom Trumpom

04. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Donald Trump, milijarder i republikanski kandidat za predsjednika, je nedavno prokomentirao useljeničku politiku SAD-a tako što je imigrante iz Meksika nazvao silovateljima i dilerima. Čini se kako se nakon tog rasističkog ispada kompanije s kojima je ranije surađivao natječu koja će prije raskinuti partnerstvo s njim.

Podugoj listi kompanija koje su odlučila da im suradnja s Trumpom kvari imidž u javnosti, među kojima su Macy’s, NBC, Univision i Farouk Systems, sada se pridružila i kompanija Serta koja se bavi prodajom madraca. Dakle, ukoliko ste imali namjeru potrošiti između 1299 i 2999 dolara na madrac ukrašen imenom Donalda Trumpa, nemate sreće.

- Serta cijeni raznovrsnost i ne slaže se niti podržava nedavne izjave gospodina Trumpa – stoji u službenoj izjavi kompanije.

Prije raskida partnerstva, Serta je na svojoj stranici navodila kako je Donald Trump sinonim za ‘život na visokoj nozi, superiornu kvalitetu i uspjeh‘. Danas se čini da je Trump sinonim za loš imidž. Milijarder još nije komentirao Sertin potez.

08. svibanj 2024 13:57