Svijet
StoryEditor

Sinergija telekomunikacija i kartičara

24. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Kompanija MasterCard ojačala je svoju vodeću poziciju na području mobilnog plaćanja najavom dva nova partnerstva u Poljskoj s kompanijama T-Mobile i Orange.

Ova najnovija partnerstva priključuju se sve istaknutijem globalnom trendu da davatelji bežičnih telekomunikacija uvode opcije za beskontaktno mobilno plaćanje svojim klijentima i nastavljaju pozicionirati kompaniju MasterCard kao poželjnog poslovnog partnera u industriji mobilnih telekomunikacija.

Prošlotjedna priopćenja oslanjaju se na stalan niz značajnih partnerstva koja je kompanija MasterCard sklopila na području mobilnih telekomunikacija širom svijeta i to označava važan korak samim time što nastavlja širiti prisustnost kompanije na području mobilnog plaćanja i pruža klijentima sjajna iskustva prilikom mobilnog plaćanja, , stoji u priopćenju.- Za kompaniju MasterCard 2012. godina je značajna jer smo se fokusirali na to da postanemo partner davateljima telekomunikacijskih usluga širom svijeta, izjavio je Jorn Lambert, Head of Emerging Payments u kompaniji MasterCard Europe.

10. svibanj 2024 03:09