Aktualno
StoryEditor

BKS Banka otvorila novu poslovnicu u Splitu

04. Lipanj 2018.

BKS Banka otvorila je novu poslovnicu u Splitu.

- Hrvatska je jedna od naših najvažnijih tržišta na kojem bilježimo pozitivne rezultate i poslovni rast, a otvaranje poslovnice važan je korak u daljnjem širenju poslovanja, izjavila je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Banke te izrazila zadovoljstvo poslovnim rezultatima na hrvatskom tržištu.

>>>Austrijski BKS Bank ostvario najbolji poslovni rezultat od osnutka

Ulazak BKS Banke na hrvatsko tržište uslijedio je 2002. putem leasing društva - BKS-leasing Croatia, a 2006. i na bankarsko tržište akvizicijom tadašnje Kvarner banke d.d.  Tijekom 2016. dolazi do pripajanja BKS Bank i BKS Bank AG te istovremenog osnivanja podružnice u Republici Hrvatskoj, u okviru koje BKS Bank nastavlja svoje poslovanje. Poslovnica u Splitu, uz one u Rijeci i Zagrebu, treća je poslovnica koja se otvara u sklopu uspješnog i održivog poslovnog plana.

>>>BKS Bank u prvom polugodištu ostvario dobit od 33,1 milijun eura

Kvalitetno savjetovanje

- U Hrvatskoj vodimo tri poslovnice i zapošljavamo 74 djelatnika. Naši klijenti cijene kvalitetne usluge savjetovanja i individualni pristup. Voditelj poslovnice Krešimir Kopić i njegov tim zadovoljni su s dobrim početkom rada u Splitu, a klijenti su zadovoljni opsežnim znanjem i stručnošću, izjavio je Tihomir Zadražil, direktor BKS Banke u Hrvatskoj.

20. travanj 2024 13:24