Aktualno
StoryEditor

Blagdansko ruho Lider Trenda

07. Prosinac 2017.

Lider Trend u novom blagdanskom ruhu donosi pregršt zanimljivih tema, izdvajamo intervju s direktoricom TZ-a Zagreb Martinom Bienenfeld, ženom koja je dovela Zagreb na turističku kartu svijeta. Zavirite u ured Lane Bedeković Rosandić, vlasnice agencije Alert, koja je odlučila raditi u poslovnom okruženju koje podsjeća na stambeni prostor.

Ako ne znate gdje dočekati 2018. godinu Lider Trend donosi sasvim neobična i neočekivana mjesta za ludi novogodišnji provod. Za slučaj da vam je ponestalo mašte i nemate ideju što pokloniti najmilijima tijekom ovih blagdana, zavirite u trendovsku listu želja.

Sve ljubiteljice mode oduševit će se pregledom zimskih trendova u kojima će prevladavati šljokice, haljine boje leda, veste s perlama, krzno.

U make up svijetu u trendu je eksperimentiranje i šarena šminka s jedne strane, a s druge strane čista, zdravo sjajna, diskretna. Novi broj inspirirat će vas i pričom četiri poduzetnice koje govore o svojih deset uspješnih poslovnih godina.

Lider Trend redovito pažnju usmjerava na hranu i piće, stoga u novom broju saznajte što kuhaju popularne domaće food blogerice. U gastropriči otkrijte što je bilo u šalici koja je obvezno bila na radnom stolu Agathe Christie dok je pisala svoje čuvene krimiće, ali i kako olakšati svome djetetu da se navikne na nošenje naočala.

Navedeno i još mnogo više pročitajte u novom broju tiskanog ili digitalnog Lider trenda.

19. travanj 2024 22:20