Aktualno
StoryEditor

Boksačka legenda kojoj se ne nazire kraj: Stallone snima još jednog Rockyja

03. Travanj 2018.

Višemjesečna nagađanja o snimanju novog nastavka "Creeda", spin-offa kultnog serijala "Rocky" u kojem vremešni boksač preuzima brigu o karijeri sina svog nekadašnjeg rivala, ovoga su vikenda potvrđena kratkim videom sa seta koji je s obožavateljima putem Instagrama podijelio Sylvester Stallone.

Sly je napisao i scenarij u kojem će se mladi Adonis Creed morati suočiti s najtežim protivnikom svoje karijere, povezanim s njegovom obiteljskom prošlošću. Redatelj prošlog filma Ryan Coogler ovoga se puta prihvatio producentske zadaće, a režiju prepustio Stevenu Capleu Jr.-u.

>>>Policijsko izvješće: Stalloneova obožavateljica tvrdi da ju je napastovao kad je imala 16 godina

"Velika je čast pridružiti se franšizi koja je ostavila tako dubok trag na američku pop kulturu. Rockyjev sam obožavatelj još od djetinjstva i bez razmišljanja sam prihvatio Ryanovu ponudu. Posebno jer nije riječ o tipičnoj sportskoj drami, već je u pitanju priča o obitelji i odanosti", izjavio je Caple.

Glumačka postava ostat će manje-više ista pa ćemo osim Stallonea ponovno gledati i Michaela B. Jordana, Tessu Thompson, Phyliciju Rashad, pa čak i Dolpha Lundgrena u ulozi Apollovog krvnika Ivana Draga.

>>>Ostarjele zvijezde 80-tih hit u kinu

Iako je snimanje još u embrionalnoj fazi, ranije najavljeni datum premijere zasad ostaje isti pa bi "Creed 2" u kina trebao stići 21. studenog.

18. travanj 2024 04:50