Aktualno
StoryEditor

BTravel preuzela agenciju DC Travel od Erste Card Cluba

06. Ožujak 2019.

Putnička agencija BTravel u cijelosti je od Erste Card Cluba preuzela vlasništvo nad DC Travelom, agencijom s velikim iskustvom u pružanju privatnih i poslovnih turističkih usluga, posebice usmjerenu na potrebe klijenata ECC-a.

DC Travel nastavlja poslovati pod brendom DC Travel by BTravel.

BTravel, u vlasništvu slovenskog BTravela, ovom akvizicijom osnažuje svoju tržišnu poziciju, kako u B2C segmentu kroz plasman proizvoda iz vlastite produkcije na novi kanal prodaje, tako i u B2B segmentu gdje dobiva nove poslovne partnere kojima može ponuditi još opsežniju paletu usluga.

- Prepoznali smo partnera koji će našim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu, usklađenu s najsuvremenijim zahtjevima organizacije putovanja. Naime, trendovi u turizmu se svakodnevno mijenjaju, istaknula je Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba.

Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela, istaknuo je kako će uskoro pokrenuti novu prodajnu web stranicu na kojoj će biti predstavljen i novi loyalty program za kupce.

Putnička agencija DC Travel (DCT) do sada je bila u cjelovitom vlasništvu Erste Card Cluba. Na hrvatskom tržištu posluje od 1992., od kada posjeduje IATA licenciju, za prodaju zrakoplovnih karata. Uz to, specijalizirana je za prodaju i organizaciju poslovnih i kongresnih putovanja te paket aranžmana. Ujedno, poslovnim korisnicima pruža uslugu Diners Club Travel Account, koja centralizira narudžbu putovanja i omogućuje jednostavnu kontrolu troškova.

Putnička agencija BTravel na hrvatskom tržištu posluje od 2015. godine, zapošljava više od 50 vrhunskih profesionalaca, te osim ureda u Zagrebu ima i urede u Puli, Ljubljani i Beogradu. Temelj poslovanja su kategorije incominga, MICE-a, poslovnog i sportskog turizma. Dodatnu ponudu čini organizacija putovanja za školske grupe, te ponude skijanja i wellnessa.

16. travanj 2024 02:46